Weboldal - Szoftver - Adatbázis
Üdvözlöm a Kurtus Software oldalán!
Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam tevékenységünket!

Webfejlesztés 2009 óta

A Kurtus Software 2009 évben lett alapítva. A kezdetektől fogva a honlap készítés és a webes szoftverfejlesztés volt a fő irányvonal. Saját, egyedi, webes szoftver keretrendszerünk fejlesztése 2014-ben indult, az 1.0 verzió elkészülése óta ez minden munkánk alapját képezi. Ügyfeleink f?ként kis- és mikrovállalkozások közül kerülnek ki, tevékenységi körük a buszos cégektől az építőipari vállalkozásokig, a csomagszállító szolgáltatótól a kertészetig rendkívül széles skálán mozog, de közintézmények és önkormányzatok is találhatóak közöttük.

Teljesen egyedi

Az általunk fejlesztett weboldalak minden esetben egy profi grafikus által készített egyedi webdesign terv alapján készülnek, ezáltal és a saját fejlesztésű keretrendszernek köszönhetően válnak teljesen egyedivé.

Letisztult külső, megbízható működés

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy az általunk készített honlapok kifinomult külseje mellé megbízható működés és könnyű kezelhetőség társuljon. Ezt a saját fejlesztésű egyedi keretrendszer és a minden honlaphoz elkészülő, szintén saját fejlesztésű adminisztrációs felület biztosítja.

Egyedi webdesignMobilra optimalizált responsive designAdminisztrációs felület él? látpgatási statisztikával

Szolgáltatásaink:

  • Egyedi weboldal fejlesztés, honlap készítés
  • Webáruház készítés
  • Weboldal üzemeltetés és karbantartás
  • Közösségi oldal üzemeltetés
  • Online marketing
  • Kis- és Mikrovállalati szoftverek fejlesztése
  • Egyedi szoftverfejlesztés
  • Adatbázis tervezés
  • Informatikai tanácsadás
  • Informatikai rendszer- és hálózat üzemeltetés

Mindent egy helyen intézhet!

Partnereink segítségével, igényei szerint akár teljesen új arculatot is tervezünk önnek, elkészítjük a logót, a cégtáblát, névjegykártyát és minden dekorációs elemet, amit csak szeretne. Ezentúl elkészítjük a weboldalt, a hozzá kapcsolódó céges Facebook vagy egyéb közösségi oldalt, igény szerint akár ezek későbbi üzemeltetését is vállaljuk, és segítséget nyújtunk az online marketing területén.

Tekintse meg referenciáinkat, kérdéseivel keressen bátran elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot!

Legutóbbi munkánk
Rólam
Kérem engedje meg, hogy bemutassam szakmai történetem!

 

Kurtus János vagyok programozó, informatikus. A programozással még gyermekkoromban, 1992-ben ismerkedtem meg. Ekkor kaptam az első számítógépemet, amelyen a saját szórakoztatásomra kis játékokat írtam Basic programnyelven. Akkoriban még magnószalagra kellett menteni és onnan visszatölteni a programokat a számítógépre.

Később, a gimnáziumi éveim alatt találkoztam a QBasic és a Turbo Pascal programnyelvekkel. Szerencsére egészen kiváló középiskolai informatika oktatásban volt részem, a programozáson kívül megtanultuk az informatika matematikai alapjait, a szövegszerkesztést, táblázatkezelést és megismerkedtünk a Magyországon akkoriban megjelenő Internettel. Az érettségit követően egy informatikai szakmai képzést végeztem el, tudásomat itt hálózati- és hardver ismerketekkel, továbbá az adatbáziskezelés alapjaival bővítettem. Egyetemi tanulmányaimat a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán végeztem. Itt találkoztam először a webprogramozással, megismerkedtem a HTML, PHP és Javascript nyelvekkel. Programozási tudásom rengeteg elméleti ismerettel bővült, de gyakorlati síkon is tovább fejlődtem, megismerkedtem az Assembly, a Java és a C++ nyelvekkel, a Visual Studio és NetBeans használatával, de olyan matematikai szoftverekkel is dolgoztam, mint a MATLAB, vagy a MAPLE. Tovább bővítettem hálózati ismereteimet, megtanultam a hálózatépítés módszereit, a routerek és switchek konfigurálását, a képzés végeztével pedig megkaptam a Cisco Hálózati Akadémia CCNA minősítését. Megtanultam az adatbázisok tervézésének módszertanát és megismerkedtem az SQL nyelvvel, valamint a MySQL adatbáziskezelő rendszerrel. Diplomamunkám is webes témájú volt, címe Az iskolai honlap funkcionális szerepbővítése.

Kurtus János
Kurtus János

Pályafutásomat informatika tanárként és rendszergazdaként kezdtem, időközben pedig elindítottam a vállalkozásomat is. Néhány év után elhagytam a tanári pályát, és az egyik legnagyobb hazai informatikai céghez szerződtem, mint IT helpdesk operátor. Feladatom az ügyfelek felhasználóinak támogatása, a távolról megoldható hibák elhárítása volt. Itt ismerkedtem meg a nagyvállalati informatikai rendszerek üzemeltetésére és fejlesztésére szolgáló módszertannal, az úgynevezett ITIL-lel. A szívem mindig is a programozás és a fejlesztés felé húzott, így pár év után ismét munkahelyet váltottam. Ezúttal végre programozóként sikerült elhelyezkednem, egy hazai tulajdonban lévő, vállalatirányítási rendszereket fejlesztő cégnél folytattam a pályafutásomat. A cég szoftverei webes alapon készültek, ezáltal továbbfejleszthettem webprogramozási tudásomat is. Főként PHP nyelven fejlesztettünk, de időnként a javascript használatára is szükség volt. Rendszereink MySQL adatbázisra épültek. Szerettem volna, hogy tudásomat a programozás más területeire kiterjesszem, ezért közel négy és fél év után ismét a váltás mellett döntöttem. Egy ipari automatizálással foglalkozó cégnél helyezkedtem el, ahol PLC és PC vezérelt egyedi gyártó berendezések programozásával és elektromos bekötésével foglalkoztam. Bár a váltás eléggé éles volt, sikerült megbírkózni a feladattal és az elektronikával is szorosabbra fűztem a kapcsolatomat. Itt ismerkedtem meg a PostgreSQL adatbáziskezelő rendszerrel és a Delphi programozással, de többféle PLC (Siemens, Beckhoff, Mitsubishi) programozásához is volt szerencsém. 2020 elején úgy döntöttem, hogy minden energiámat az addigra már tíz éves vállalkozásomra szeretném fordítani, így 2020 március 1-től immáron főállású vállalkozóként állok ügyfeleim rendelkezésére.

Tekintse meg referenciáinkat, kérdéseivel keressen bátran elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot!

Kapcsolat
Kérdéseivel keressen alábbi elérhetőségeimen!

Tel.: +36 30 299 9090

Székhely: 8420 Zirc, Kertész u. 7.
Iroda: 8420 Zirc, Üdülő u. 13/A
Adószám: 60172235-1-39

Árajánlat
Adja meg elérhetőségeit, írja le elképzelését és küldje el nekem árajánlat kérését!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Partnerek
Kérem engedje meg, hogy bemutassam néhány kiemelt partnerünket!

Iványi Faiskola
Musztács Kert
Nagyesztergár Község Önkormányzata
Navila-net Grafika
Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde
Zwick Gépi Vakolat